Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Υποβιβασμός... 3 + 1

Την απόφαση της ΕΠΟ περιμένουν στην Football League, αλλά η πρόθεση τους είναι να υποβιβαστούν ομάδες που θα αντικατασταθούν από τις μικρότερες κατηγορίες. Την απόφαση της ΕΠΟ περιμένουν στην Football League, αλλά η πρόθεση τους είναι να υποβιβαστούν ομάδες που θα αντικατασταθούν από τις μικρότερες κατηγορίες.

Η πρόθεση της Football League είναι εκτός από τις ομάδες που θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα να υποβιβαστούν και τρεις ομάδες βαθμολογικά.

Την απόφαση της ΕΠΟ για το θέμα της αντικατάστασης των ομάδων που δεν έχουν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League περιμένουν στο συμβούλιο της Football League. Ο χρόνος δεν τους πιέζει για να πάρουν αποφάσεις και για αυτό το λόγο περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει στην πρόταση που έγινε από την Super League για μη αντικατάσταση ομάδων από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος η Football League προβλέπει πως όποια ομάδα υποβιβαστεί για μη αγωνιστικούς λόγους θα πρέπει να αντικατασταθεί από τις μικρότερες κατηγορίες.

Σε αυτή την περίπτωση αν αποβληθεί κάποια ομάδα από το πρωτάθλημα, όπως ο Διαγόρας, ή ο Εθνικός Αστέρας η προκήρυξη προβλέπει πως δεν θα λογίζεται στις τρεις του υποβιβασμού. Δηλαδή θα πέσει η ομάδα που αποβλήθηκε και ακόμη τρεις.

Ακόμη και η αποβολή από το πρωτάθλημα μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, αφού αν αποφασιστεί να γίνει με μηδενισμό σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας θα πάρει την τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα είναι μέσα στους τρεις που προβλέπεται να υποβιβαστούν.

Last modified onΔευτέρα, 09 Απρίλιος 2012 01:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep